Tietoa Yrityksestä, Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse: katja (at) procoachk.com tai +358 50 4119875

Vaihtoehtoisesti lähetä viestisi lomakkeen kautta, kiitos!

ProCoachK
Matti Keränen          +358 400 892 800    matti@procoachk.fi  Sales

Stephen Evans +358 400325825 stephen@procoachk.fi Software Develploment

Pro CoachK

Katja Pasanen +358 50 411 9875 katja@procoachk.com Sales and deveploment

() Tietosuojaseloste

 

Taustaa:

Olen aloittanut valmentamisen 1993 poikajääkiekkojoukkueen vastuuvalmentajana. Aina on ollut kiinnostusta ohjaamaan ja valmentamaan sekä siihen miten voi auttaa muita mahdollisimman hyvin saavuttamaan tavoitteensa.

Valmensin useampaa ikäryhmää poikia jääkiekossa usean kauden, kiitos Karhu-Kissoille jotka myös innokkaasti kouluttivat valmentajiaan. Ja vaikka olin ainoana tyttönä valmentajien joukossa, niin fiilis ja henki oli aivan loistava. Siitä valmentajuus on jatkunut niin jääkiekon kuin ringeten parissa, opiskellen matkalla lisää. Urheilu on säilynyt lapsuudesta aina aikuisiälle saakka. Niin lapsena kuin aikuisena, parasta siinä on aina ollut tekemisen ilo, ystävät ja hyvä fiilis, niin kehossa kuin mielessä.

Valmentajuuden ja urheilun mukana on herännyt kiinnostus mielen vaikutuksesta tekemiseen, ensimmäisen kerran lukioni loistavan psykologian opettajan tunneilla. Siitä sitä on omaksi iloksi opiskellut lisää ja sekä tehnyt ”perinteisen” valmennuksen mukana. Matka jatkuu, niin urheilun kuin oppimisen kanssa, joka päivä jotain uutta,

Tervetuloa mukaan, yhdessä ollaan enemmän.

Lisätietoja saat LinkedIn-profiilistani