Sytyn!

Tekniikka&Talous lehdessä oli tänään kirjoitus mitä työntekijät juuri nyt haluavat työntekijöiltään (Linkki juttuun kirjoituksen lopussa).

“Työntekijöiltä odotetaan yhä enemmän luovuutta ja paineensietokykyä, hyviä työelämäntaitoja ja oma-aloitteista otetta. Itsensä johtamisen taito on entistä tärkeämpää.”

Samassa kirjoituksessa kerrotaan kuinka työntekijät pitävät “halutun työpaikan tärkeimpänä ominaisuutena hyvää työilmapiiriä, jossa arvostetaan kaikkia -niin kollegoita kuin asiakkaita.”

Vastaako sinun työpaikkasi kuvailuja? Tuleeko teillä motivointi, asenne ja itsensä johtaminen selkärangasta? Onko myyntitiimisi täynnä “yrittäjiä tai huippu-urheilijoita” joita ei yksi “EI” tai vastoinkäyminen lannista. Eilen seurasin kun Mika Poutala jäi niin pienellä erolla MM-mitalista etten voi edes käsittää. Syyttikö hän huonoa jäätä, kilpakavereita, olosuhteita tai selittelikö hän asiaa. EI, hän kävi tilanteen läpi, nollaus ja duuni jatkuu.

Olisiko kyseisellä asenteellä käyttöä myyntitiimissäsi? Minkä arvoinen se olisi, jos sinulla olisi kokonainen tiimi yllä olevalla asenteella ?

Antti Aarnio (entinen ammattikiekkoilija ja nykyään valmentaja) sanoo peliin lähtiessä “Sytyn”. Miten sinä saat tiimisi syttymään kerta toisensa jälkeen. Silloinkin kun ei tule onnistumista tai palkintoa, mutta seuraava koitos on jo kulman takana ja siihen pitää lähteä puhtaalta pöydältä. Halu saavuttaa yhteinen tavoite.

Puhuin aiemmassa kirjoituksessa onnistumisesta. Miten voit auttaa muita onnistumaan? Tarvitsetko itsellesi työkaluja jotta sinä “sytyt” uudestaan ja uudestaan, jotta voit tartuttaa innostuksen muihin. Kun tartutat innostuksen niin sen jälkeen voit vain heitellä “bensaa liekkeihin” ja “lisätä puita”.

Palataan siis hieman takaisin päin, mistä sinun innostuksesi saa bensaa?

Urheilumaailmassa eletään lauseilla kuten “Intohimo” ja ” Asenne”. Harjoitukset tehdään vaikka tulisi vettä kaatamalla tai räntää vaakatasossa. Polte saavuttaa Tavoite on kova.

Itseäni on pitkään kiinnostanut yllä olevan asenteen siirtäminen yritysmaailmaan.

Pelkällä “Intohimolla ja Asenteella” ei kuitenkaan makseta laskuja. Mutta, jos siihen laitetaan yritysmaailman “rationaalinen”  ajattelu mukaan ja tehdään näistä työkaluja saavuttamaan tavoitteita ja kasvattamaan tulosta, riippumatta tuletko urheilusta vai yritysmaailmasta.

Tuon yhdistelmän saattaminen yhteen on oma Intohimoni ja tulee näkyväksi Johtajuus -seminaarissa pe 4.3 Messukeskus, GoExpo messujen yhteydessä.

Tavoitteena vastata juuri yllä oleviin asioihin, antaa työkaluja arkeesi, herättää ideoita, antaa mahdollisuus kehittää itseäsi sekä auttaa tiimiäsi onnistumaan.

Tervetuloa mukaan!

Kohderyhmä mm. Esimiehet, Valmentajat, Yritysjohtajat, Seurajohtajat-ja toimijat, Valmennuspäälliköt

Liput:

Business pkt (sis.Seminaari,Lounas,oma+2x GoExpo-liput,Materiaalit, Gift Bag) https://www.lyyti.fi/reg/businesspkt

Koko päivä (sis.Seminaari, Materiaalit, Gift Bag sekä samalla lipulla GoExpo)  https://www.lyyti.fi/reg/johtamisenseminaari

Seminaarimainos urheiluseminaariJulkaistu aiemmin LinkedIn:

https://www.linkedin.com/pulse/sytyn-katja-pasanen?trk=pulse_spock-articles