Voittajan Portaat Verkkokurssi

Voittajan portaat – verkkovalmennus on luotu niin Sinulle yksilönä kuin työyhteisön avuksi kehittämään mm. läsnäolo, itsetuntoa sekä hyvinvoivaa sisukkuutta. Itsensä tunteminen ja itsensä johtaminen sekä ajankäytön ja stressinhallinta ovat lähtöalustana rakentaa meistä mentaalisesti vahvempia sekä tasapainoisempia elämän jatkuvien muutosten keskellä.

Olemme kolmen mentaalivalmentajan kanssa kehittäneet Voittajan Portaat -verkkovalmennuksen. Takana on tuhansia valmennus-tunteja, satoja tiimivalmennuksia sekä yhdessä yli 50 vuotta esimies-, valmennus-, koulutus- sekä terapiatyötä.

Verkkovalmennus pysäyttää sinut tähän hetkeen sekä antaa sinulle konkreettisia työkaluja muutoksen keskellä toimimiseen. Miten olla mentaalisesti vahvempi, herkempi ja ketterämpi? Uskomme, että voittajan portaat auttavat niin sinua yksilönä kuin tiimiäsi lisäämään itseluottamusta ja hyvinvoivaa sisukkuutta, parempaa vuorovaikutuskulttuuria sekä henkistä hyvinvointia.

Suosittelemme Voittajan Portaat verkkovalmennuksen yhteydessä tiimeille myös:

  • Aloitusvalmennuksen livenä (2 h), jolloin motivoidutaan verkkovalmennukseen sekä rakennetaan yhteiset sekä henkilökohtaiset tavoitteet seuraavalla 8 viikolle.
  • Päätösvalmennuksen livenä (2 h), jolloin käydään läpi miten valmennus jalkautui  käytäntöön niin tiimin kuin  jokaisen henkilökohtaisen kokemuksen tasolla. Yhteiset valmennukset ovat oivalluttavia sekä interaktiivisia, joista jää heti  konkreettisia työkaluja arkeen.

Työyhteisöön sekä tiimeille olemme rakentaneet myös aloitus- ja lopetuskyselyn, jolla voidaan mitata toteutuneita tuloksia yhteisten sekä henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti. Kysy tarjous työyhteisöösi!

Kouluttajien taustaa:

Suvi Saari on ET psykoterapeutti ja mentaalivalmentaja, hän tekee mm. yksilöllistä valmennusta urheilijoiden, yritysten kanssa ja hän on energinen kipinän ja palon sytyttäjä, jotta jokainen uskoisi itseensä ja löytäisi itsestään kaiken potentiaalin esille, jotta voi rohkeasti saavuttaa suuret unelmansa.

Jaana Hautala Suomen NLP yhdistyksen pj ja on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin väsymätön puolestapuhuja, hänen ydinosaamisensa on henkinen valmennus – itsensä johtaminen vaativassa ja alati muuttuvassa työympäristössä.

Katja Pasanen tuo Huippu-urheilun asenteen yritysmaailmaan. Hän on toiminut niin liiga, maajoukkue kuin junioriurheilijoiden kanssa eri lajeissa jääkiekosta koripalloon sekä on miesten jääkiekossa Coach Mentor mentaalivalmennuksessa

Lisää tietoa valmentajista:

Katja Pasanen : http://www.procoachk.com

Suvi Saari: http://www.sportmentaltraining.fi

Jaana Hautala http://oivaltamaan.fi/jaana-hautala/

Osta tästä:

http://oivaltamaan.fi/tuote/voittajan-portaat-verkkovalmennus/