Seuratarjous, Henkinen valmennus

    Parasta Esille Sinusta     Vahvuudet esille!

Työkaluja käsitellä asioita urheilussa ja arjessa

Seuran/joukkueen/ryhmän tarpeita vastaavaa luento

Luentoihin on mahdollisuus yhdistää urheilijatyöpaja, joissa määritellään urheilijan oma henkilökohtainen tavoite sekä mitä se vaatii, miten ja miksi.

Luennot järjestetään asiakkaan järjestämässä tilassa ja luennon sisältö koostetaan kolmesta pääaiheesta, jotka asiakas itse valitsee. Luennon hinta: 260€ (sis.alv), pääkaupunkiseudun ulkopuolella lisäksi matkakorvaus. Helppo toteuttaa arki-iltana tai kesäleirin yhteyteen. Kysy sinulle sopivan paketin tarjous!

Mahdollisuus myös valmentajille suunnattuun luentopakettiin jossa annetaan valmentajille valmiuksia ohjata omalla toiminnallaan urheilijoitaan.

Pro CoachK

Katja Pasanen on ammattivalmentaja ja työskennellyt henkisen valmennuksen parissa mm. ammattiurheilijoista nuoriin junioreihin, yksilöstä koko joukkueeseen. Hän on toiminut myös henkisen valmennuksen mentorina usealle ammattivalmentajalle. Ensi kaudeksi hänelle on tarjottu valmentajapaikkaa NWHL (Naisten NHL, USA) ja jos sopimusasiat saadaan kuntoon, on mahdollinen siirtyminen rapakon taakse huomioitu käyttöaikaan.

 

Mukaan mahtuu tietty määrä seuroja, kysy lisää !

Katja Pasanen ProCoachK 050 4119875

www.procoachk.com

LinkedIn:Katja Pasanen fb:ProCoachK

Twitter, Instagram:@pasanenkatja / @procoachk